Vakantiehuis

Deze prachtige in authentieke Drentse stijl gebouwde 5-sterren woning is gelegen op een grote beschutte kavel van duizend vierkante meter aan de rand van het bungalowpark Drouwenerzand en beschikt over veel privacy.

De woning is gebouwd in 2008 in oude stijl, met balkenplafonds, oude grenen deuren, kraalschrotenlambrizering, een ouderwetse schouw, een handgemaakte keuken en een knusse bedstede. De sfeer in de woning is daardoor erg gezellig. Het hedendaags comfort is ook aanwezig. Er is vloerverwarming, een vaatwasser, wasmachine, wasdroger, combi-magnetron en een luxe badkamer met douche en ligbad. De bedstee is geschikt voor twee volwassenen.

Vanuit de gezellige woonkeuken is er een prachtig uitzicht op het aan de achterzijde van de woning gelegen hunebed. De voorkamer, met z’n balkenplafond en authentieke schouw, straalt de rust van weleer uit, en beschikt over een gezellige bedstede, die meestal erg in trek is bij bij kinderen. In deze kamer is ook de LCD televisie met dvd-speler gepositioneerd, en is er een (draadloze) internetaansluiting aanwezig. Op de benedenverdieping is ook de luxe en ruime badkamer aanwezig, met douche en bad. Daarnaast is nog een aparte toilet aanwezig. 

Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met een twee-persoonsbed en de andere met twee één-persoonsbedden. 

De woning is geschikt voor kleine kinderen, er is een ledikantje, aankleedkussen, box, kinderstoel, kinderbadje, kinder ledikantje en divers speelgoed aanwezig.

Daarnaast is de woning zeer geschikt voor minder-validen of rolstoelgebruikers; er zijn brede deuren en geen drempels op de begane grond. Ook is er een WC, badkamer en een slaapgelegenheid op de begane grond aanwezig.